Just fun with the girls

Stralucire, sclipiri in culoarea merisoarelor si persoane dragi alaturi sunt toate detalii care ne duc cu gandul la magia Craciunului. Ca atare, ce poate sa fie mai frumos decat sa avem toate acestea intr-un singur lucru: Redd's Winter Collection, un eveniment unde am vazut colectia de bijuterii inspirate de Cranberry si create de designerul Josephine si am stat la povesti frumoase cu fetele, cititoarele ale Fabulous Muses.

Realizata din cristale Swarovski, colectia, ce cuprinde 2 coliere, 2 perechi de cercei, un accesoriu de pantofi si o brosa, este perfecta pentru a ne insoti in zilele friguroase de iarna in care doar un accesoriu statement ne poate scoate din anonimat. Iar aceste accesorii sunt create pentru a putea sa fie purtate cu succes indiferent de anotimp.

De aceea, intr-o vineri seara ne-am bucurat alaturi de cateva dintre cititoarele noastre fabuloase de toata aceasta magie si totodata de noutatea care ne-a facut seara si mai frumoasa - o serie limitata de cercei care au fost inspirati de culoarea Redd’s Cranberry, si care au ajuns la cele 4 cititoare www.fabulousmuses.com, care au fost invitate sa isi petreaca seara alaturi de noi.

Ne-am distrat savuros si am fost absorbite de prezentarea lui Mihai Cosmatchi despre bijuteria contemporana, de la istoricul acesteia, la detalii legate de creativitatea designerilor Art Nouveau, si pana la stilul definitoriu al unor mari marci precum Bulgari si Cartier.
Iar Josephine ne-a captivat cu povestea bijuteriilor sale.

Rasete, povestiri intre fete, si o bere speciala cum numai Redd's poate crea, toate acestea, si mai mult, au completat o seara feerica de iarna.

so...cheers girls & merry xmas!

[lightbox type="image" title="Intalnire" prettyPhoto="gal_1" link="http://redds.ro/blog/wp-content/uploads/2012/12/2_DSC9633.jpg"][/lightbox][lightbox type="image" title="Redd's Winter Collection" prettyPhoto="gal_1" link="http://redds.ro/blog/wp-content/uploads/2012/12/1_DSC9580.jpg"][/lightbox][lightbox type="image" title="Inspirat de Redd's" prettyPhoto="gal_1" link="http://redds.ro/blog/wp-content/uploads/2012/12/4_DSC9627.jpg"][ Citeste tot articolul
[Total: 0    Average: 0/5]

Așteptăm cu drag impresiile tale. Lasă-ne comentariul tău:


* Câmp obligatoriu