Shoe love

A pair of shoes can change your life. Just ask Cinderella!
Si nu numai viata, ci si un full outfit, o calatorie, un eveniment din viata ta si chiar increderea in sine. Afla unde ne-au purtat pantofii nostri preferati...

Daca ne intrebi pe noi, cel mai bun tratament pentru orice tip de depresie se bazeaza pe o cura scurta si intensa de shoes shopping. Nu da gres niciodata si are rezultate imediate. Dincolo de faptul ca trebuie sa iti maresti dressingul pentru a face loc noilor achizitii post depresie – si stim si noi ca prin natura noastra depasim limita decenta a depresiilor/zi - avantajele nu intarzie sa apara. Iti spunem asta ca sa fim sigure ca nu te mai simti vinovata de fiecare data cand ajungi acasa dupa o adevarata aventura prin magazine si incepi sa despachetezi. E perfect normal si pana la urma nu putem avea doar o singura pereche de pantofi preferati, nu? We need more!

Pantofii nostri preferati si noua noastra descoperire? Vamp shoes with heel back and high heel. Comozi, sexy, chic si perfecti pentru o zi plina in Paris, cinci show-uri, trei bulevarde strabatute la picior si in total 10 ore de stat in picioare. Daca te intrebi unde te-ar putea duce acesti pantofi in afara de Paris, raspunsul e simplu: la birou daca ii asortezi cu o fusta creion, la orice eveniment de zi sau seara cu rochii sau fuste de dantela, cu un outfit usor sport la o cafea pe o terasa si absolut in orice loc daca alegi outfitul potrivit.

Si nu uita... If you want to fall in love with a shoe go ahead. A shoe can’t love you back, a shoe can’t hurt you too deeply either.

[lightbox type="image" title="Diana Enciu" prettyPhoto="gal_1" link="http://redds.ro/blog/wp-content/uploads/2012/11/Diana-Enciu.jpg"][/lightbox][lightbox type="image" title="Alina Tanasa" prettyPhoto="gal_1" link="http://redds.ro/blog/wp-content/uploads/2012/11/Alina-Tanasa-Paris-Fashion-Week.jpg"][ Citeste tot articolul
[Total: 0    Average: 0/5]

Așteptăm cu drag impresiile tale. Lasă-ne comentariul tău:


* Câmp obligatoriu